Als coach stimuleer ik jou in je persoonlijke en professionele groei, dit kan met een creatieve insteek, maar steeds op een manier waar jij je goed bij voelt. Ik begeleid mensen op een moment dat ze even 'vastzitten' in hun leven. Soms weet je het gewoon niet meer of daagt het leven je uit zoals nooit tevoren. Iedereen kent ze wel: die momenten waarop je denkt: en nu?

Als je durft kijken naar jezelf en tijd neemt om stil te staan bij wie je écht bent, kan je iets veranderen. Voor jezelf en je omgeving. Ik ondersteun je graag om concrete stappen te zetten in je ontwikkelingsproces.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Het gevoel 'even vast te zitten' kan het gevolg zijn van een verandering in je persoonlijke levenssituatie: je komt in een nieuwe levensfase, je hebt het gevoel dat je op een kruispunt staat in je leven en je weet het even allemaal niet meer. Je vraagt je af: hoe moet ik nu verder? Welke keuze maak ik?

 

Hoogsensitief

Als coach heb ik heel veel ervaring in het werken met hoogsensitieve mensen (hsp).

Als HSP’er ben je misschien wel al eens afgewezen om je hooggevoeligheid. Om aanvaard/geliefd te worden, doe je je best om te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

 

Zo ben je de verbinding met jezelf als hoogsensitief persoon kwijtgeraakt. Je probeert iemand anders te zijn. Dat kost tonnen energie en maakt je ongelukkig.

Als coach help ik jou om afwijzingen en negatieve gedachten/emoties over je hoogsensitieviteit los te laten. Je krijgt tal van tips om met je hoogsensitieviteit aan de slag te gaan.  Je gaat jezelf liever zien en beter voor jezelf zorgen.

 

 

Loopbaanbegeleiding

Op professioneel vlak het noorden kwijt? Samen met jou ga ik op zoek naar het antwoord op jouw specifieke loopbaanvraag. Zo begeleid ik jou vanuit jouw levenservaring naar een nieuwe professionele beleving.

Voorbeelden van veel voorkomende loopbaanvragen:

 

•        Hoe bereik ik de juiste work-life balans?

•        Hoe werk ik aan mijn stressniveau?

•        Hoe ga ik op zoek naar mijn talenten?

•        Hoe haal ik meer uit mijn huidige loopbaan?

•        Hoe ontdek ik wat ik wil en hoe zet ik de stap om dat te bereiken?

 

 

Coaching is vooral SAMEN WERKEN in vertrouwen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat jouw concrete vraag is en hoe mijn aanpak werkt.

Coaching is altijd maatwerk. Het aantal sessies in een traject varieert dan ook per persoon, afhankelijk van jouw specifieke vraag en van hoe het proces verloopt.

Samen gaan we aan het werk via een combinatie van gesprekken, oefeningen en opdrachten. Uit het brede gamma aan methodieken en technieken waarover ik beschik, kies ik diegene die jou helpen om jouw doel te bereiken.

Hiermee inspireer ik je, leer ik je zaken in een ander perspectief te plaatsen en krijg je daardoor meer inzicht in wie je bent.

Heb je vragen?

Aarzel niet me te contacteren.

mail: kim@loopbaan-coach.be

Hartelijke groet,

Kim Elegeert

Ontwikkelingsgerichte coach voor persoonlijke en professionele groei  

 hoogsensitieve personen(hsp) -  loopbaanbegeleider – creatief (life)coach - verlies -en rouwbegeleider

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now