top of page

Loopbaanbegeleiding

Op professioneel vlak het noorden kwijt? Samen met jou ga ik op zoek naar het antwoord op jouw specifieke loopbaanvraag. Bezorgt je job je heel veel stress? Heb je het gevoel dat je job met veel van je energie gaat lopen? Ga je met tegenzin werken? Vind je je job niet meer uitdagend genoeg? Wordt het steeds moeilijker om werk en gezin te combineren? Of heb je een ander loopbaanvraag? Loopbaanbegeleiding kan je helpen bij het zoeken naar een oplossing.
 

Voorbeelden van veel voorkomende loopbaanvragen:

 

•        Hoe bereik ik de juiste work-life balans?

•        Hoe werk ik aan mijn stressniveau?

•        Hoe ga ik op zoek naar mijn talenten?

•        Hoe haal ik meer uit mijn huidige loopbaan?

•        Hoe ontdek ik wat ik wil en hoe zet ik de stap om dat te bereiken?

Kom je in loopbaanbegeleiding, dan bestel je eerst bij de VDAB een loopbaancheque. Dit kan je doen via de website van de VDAB. Iedereen die minstens 7 jaar werkt kan dit doen. Zowel werknemers als zelfstandige.

 

 

Coaching is vooral SAMEN WERKEN in vertrouwen. Tijdens een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat jouw concrete vraag is en hoe mijn aanpak werkt.

Coaching is altijd maatwerk. Het aantal sessies in een traject varieert dan ook per persoon, afhankelijk van jouw specifieke vraag en van hoe het proces verloopt.

Samen gaan we aan het werk via een combinatie van gesprekken, oefeningen en opdrachten. Uit het brede gamma aan methodieken en technieken waarover ik beschik, kies ik diegene die jou helpen om jouw doel te bereiken.

Hiermee inspireer ik je, leer ik je zaken in een ander perspectief te plaatsen en krijg je daardoor meer inzicht in wie je bent.

Iedereen is welkom!

Mijn specialisaties: Ik begeleid leerkrachten, startende ondernemers, creatieve duizendpoten en hooggevoelige personen. Zelf heb ik een jarenlange ervaring binnen het onderwijs en ook als zelfstandige in de creatieve sector.

Heb je vragen?

Aarzel niet me te contacteren.

Stuur een mail naar : kim@loopbaan-coach.be

Hartelijke groet,

Kim Elegeert

Loopbaancoach i.s.m Centrum Open Mind 

loopbaanbegeleiding vdab loopbancheque erkend coach loopbaanbegeleider worklife balance werk
bottom of page