top of page

di 02 apr

|

Oosterzele

Meditatief-intuïtief boetseren

Met meditatief boetseren kunnen we ons laten leiden door onze intuïtie en ons laten onderdompelen in de wereld van klei.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meditatief-intuïtief boetseren
Meditatief-intuïtief boetseren

Tijd en locatie

02 apr 2024, 19:00 – 21:30

Oosterzele, Lange Munte 88, 9860 Oosterzele, België

Over het evenement

Deze workshop is gericht op voelen en tot rust komen, niet op het resultaat. Het is ook wel een aangename kennismaking met klei.

Het mooie van deze activiteit is dat het niet draait om het resultaat, maar om het proces zelf. We kunnen ons volledig overgeven aan het voelen van de klei, het vormgeven zonder verwachtingen en gewoon genieten van het ontspannen en rustige tempo.   Dus waarom niet een avondje voor jezelf nemen en jezelf toestaan om helemaal op te gaan in deze creatieve en meditatieve ervaring? Het is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te verwennen met wat welverdiende rust en ontspanning.

Prijs: €55

Inbegrepen:

Alle nodig materialen en begeleiding. Koffie, thee en water staan ook voor je klaar.

We werken niet resultaatgericht. Wil je na de workshop jouw creaties toch laten bakken dan kan dit mits bijbetaling van €10 a €25 naargelang de omvang van je creatie.

Zorg voor comfortabele kledij zodat je zorgeloos kan ontspannen. Kom 10 minuten voor de start aan zodat je even kan landen.

Deel dit evenement

bottom of page