Kim Elegeert

Leerkacht secundair onderwijs - lifecoach

Creatieve duizendpoot van Happynings

Mama van twee schatten Marise & Marcel

 

Waarom ik doe wat ik doe..?
Ik doe wat ik doe uit passie voor kunst en creaties. Soms, gewoon doen en experimenteren. Het proces om iets te creëren geeft een enorm rustgevend en inspirerend gevoel. Omdat ik meer wil halen uit deze passie, deze hobby , wil ik dit graag delen met anderen in een ongedwongen sfeer.
Als klein meisje was ik veel, met alles wat ik kon vinden, iets aan het maken. Ik ontdekte later nog meer toen ik school ging volgen aan de kunstacademie. Aangezien ik deze passie graag wou delen koos ik ervoor om les te gaan geven in het secundair onderwijs, als leerkracht plastische opvoeding en techniek. Na vele jaren lesgeven in het onderwijs en in crea-ateliers heb ik besloten om mijn eigen atelier op te richten. Het geeft me heel veel voldoening om anderen mijn kennis te kunnen overbrengen, in een ongedwongen sfeer. Voor mij was het een belangrijk punt bij de start dat iedereen zich hier goed moet/mag kunnen voelen.
Ik geef graag workshops aan kinderen, omdat ze zo boeiend en spontaan zijn. Omdat ze als kunstenaars geboren worden en het waardevol is dat ze hun talenten blijven gebruiken zodat deze niet overspoeld worden door gsm, tv en computer
Ik werk ook graag met volwassenen, omdat het voor hen een ideale uitlaatklep is om tot rust te komen in deze stressvolle wereld.
Ik wil hen enthousiasmeren om terug te gaan naar hun diepste voelen, om vanuit hun intuitie of vaardigheden de creativiteit in zichzelf te ontdekken en te ontplooien.

“ieder kind is een kunstenaar. de moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt.” – P.Picasso-

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now