top of page

Inschrijven voor zomer 2024 kan vanaf 17 december 2023 om 10u30
11003090820947 (2).jpg

Zomer week 1: 01/07/2024 tot 05/07/2024 VOLZET Wachtlijst

Zomer week 2: 8/07/2024 tot 12/07/2024 VOLZET Wachtlijst

Leeftijd: lagere school tot 13 jaar

Waarom kiezen voor een kampje bij Happynings?

Wel, we spelen, knutselen en ravotten met max 14 kindjes. Kleinschalig - huiselijk-verbindend- om nooit meer te vergeten. Een tijd waar kinderen kunnen groeien en volledig zichzelf mogen zijn. 

Een kleine groep, gedoseerde prikkels, midden in de natuur en ervaren begeleiding.

Kom je geweldig uitleven tijdens dit kampje. Je mag knutselen, spelen, ravotten, schilderen, boetseren, tekenen, kampen bouwen, dansen, zwemmen (bij warm weer)……je mag hier de ‘tijd van je leven’ beleven.

Onze kampjes gaan door in het atelier en bij droog weer kunnen jullie doorheen de tuin ravotten en zwemmen in onze zwemvijver.(altijd onder begeleiding)

We werken met kleine groepen van max. 14 kinderen zodat ieder kind de nodige aandacht krijgt. We delen de dagen niet in met vaste verplichte activiteiten. Er worden heel veel materialen en technieken aangereikt. Ieder kind krijgt de kans om zichzelf te ontplooien en op ontdekking te gaan.

Waar: Atelier Happynings – Lange Munte 88, Scheldewindeke

Dagindeling: Van 9u tot 16u.  (opvang voor of na  kan op aanvraag vanaf 8u30 tot 17u)

 

Wat kost dat?

175 euro voor de volledige week.

Tip: Vergeet geen formulier aan te vragen bij je mutualiteit. Voor kampjes kan je (afhankelijk van je ziekenfonds) tot 100€ per jaar terug krijgen. Dat is zeker al eens de moeite!! Breng je formulier mee en ik bezorg je dit ingevuld terug.

Na afloop ontvang je een fiscaal attest!

Inbegrepen:

Ervaren begeleiding

Alle knutselmaterialen

Verzekering

Gelegenheid om te zwemmen in onze zwemvijver (enkel bij warm weer)

Er is steeds water voorzien om te drinken, andere dranken worden meegebracht.

Meebrengen: lunchpakket

Trek zeker je speelkledij aan en/of breng een schort of oude t-shirt mee die vuil mag worden.

Nog niet overtuigd? Lees hier enkele fijne ervaringen van kinderen en ouders. Nog meer kan je er vinden op onze facebookpagina.

Mijn dochter beleeft steeds een super tijd bij Happynings. Altijd heeft ze inspiratie en komt ze met prachtige kunstwerken naar huis. Top, een aanrader! -

- Mijn dochter vond het kampje alweer super! Ideaal om de vakantie in te zetten: op het gemak in kleine groep zich creatief uitleven, ravotten in de tuin en het zwembad, kletsen met vriendinnen, ... Bedankt Kim! - 

- Bedankt Kim en co! Wij hebben onze zoon na afloop een zaag, hamer en plankjes aangekocht. We wisten niet dat hij zo graag timmerde. Heel fijn dat er bij jullie ongedwongen zoveel mogelijkheden aan bod komen. Deze week was een prachtige ervaring voor hem. -

- Ik ga volgend jaar naar het middelbaar, mag ik alstublieft nog komen tot mijn 63 jaar?

Natuurlijk  :-) !!! -

bottom of page