top of page

HANDLETTERING

Het is hip, het is overal, heel mindful en vooral erg leuk om te doen. En wat zo leuk is; jij kunt het zelf ook leren tijdens de workshop Handlettering.Handlettering & (moderne) kalligrafie hebben de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen. Terecht, het is dan ook een fantastische en laagdrempelige manier om een persoonlijke toets aan wenskaarten, brieven en zoveel meer toe te voegen. Bij handlettering gaan we letterlijk letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie en aangevuld met kleine illustraties.

Handlettering basis 

We beginnen met wat oefeningen en schetsen om het gevoel en de techniek door te krijgen. Hierna begint het echte werk; aan de slag met je eigen tekst zodat je aan het einde van de workshop met je eigen mini-poster naar huis gaat en een schat van informatie die je kan toepassen op je wenskaarten, posters, etiketten, cadeauverpakkingen, labels, krijtborden & etalages! De toepassingen zijn eindeloos, en dat maakt het heel erg boeiend

Voor wie: Deze workshop is geschikt voor mensen die houden van tekenen en willen beginnen met handletteren. Ervaring is niet nodig.

Meebrengen: Fineliners dikte 0.1 en 0.5 of 0.6. Andere diktes mogen maar moeten niet

Tekenpotlood

Gom

Kladschriftje om in te oefenen

Prijs: 25 euro. Inbegrepen: een drankje en een knabbeltje, verschillende soorten papier, gebruik van andere tekenmaterialen (goudstiften, brushpennen,..)

Wanneer: handlettering basis : donderdag 8 november

                  handlettering kerstkaarten: donderdag 13 december

Telkens van 19u30 tot 21u30

Anker 1

Passen deze data niet voor jou? Geen probleem. Stel een groepje samen van min. 4 personen en kies een datum.

Anker 2
Anker 3
bottom of page